Poslední vítr – Pozvánka a Vypsání závodu

O prvním říjnovém víkendu (5.-6.10.2013) se uskuteční tradiční závod Poslední Vítr. Již tradičně pojede u nás svůj pohárový závod třída Vaurien, naopak termín pro třídu Fireball koliduje se závody na Nových Mlýnech. Informace pro lodní třídu 420: tento víkend skutečně není pohárák na Mlýnech, takže můžete přijet do Brna!

Závod ve třídě 420 nepojedeme klasicky na vlastních lodích, ale na lodích, která dodáme my (pořadatel). Máme celkem 6 lodí, pojedeme bez hrazd a spinakrů (týmrejsová varianta). Pojedeme krátké rozjížďky a na lodích se budeme střídat (podle počtu přihlášených). Každá posádka jede sama za sebe, v sobotu bude kvalifikace, v neděli rozjížďky v bronzové, stříbrné a zlaté skupině. Nebojte, formát bude nastaven tak, že i po nevydařené sobotě se můžete propracovat do zlaté skupiny na příčky nejvyšší!

Doufám, že uvidíme i mimobrněnské posádky, které nechtějí táhnou vlastní lodě v pátek večer po D1 ale i příznivce team racingu, kteří se připravují na na Mistrovství ČR v závodě družstev, které se uskuteční koncem října v Praze. tým Lodních sportů obhajuje bronzové medaile, takže trénovat musí!

Prosím posádky, které mají zájem se zúčastnit, aby mi ozvali co nejdříve. Termín přihlášení pro třídu 420 je středa 2.října (e-mailem nebo sms-kou je dostatečné).

Vypsání závodu naleznete zde: Vypsání_Posledni vitr_2013-09-12