Krajský RS přebor

Tak tu máme opravdové jaro. Ve středu na Prígl Rejsu málem sněžilo. O víkendu se pojede závod s koeficientem 4 pro RS Tery, Varea i Open (Fevy jenom 3, ale ty jsou stejně na Lipně). Je tady pár nových RS Vision, které je potřeba vyzkoušet. Takže neváhejte a zorganizujte si jachtařský víkend! Má být sluníčko, teplíčko a dokonce i foukat.

Přihlášky začínáme přijímat 9:30. V 10:30 to ukončíme a slavnostně zahájíme závod. Pokud nás bude poslouchat počasí, tak v 11:00 bude start první rozjížďky.

Závod je vypsán na oba víkendové dny. Tak se vždy závody jezdily. Ovšem dle všeobecné shody když odjedeme 4 rozjížďky v sobotu, tak se můžeme celou neděli rekreovat… nebo pracovat… podle osobních preferencí. Každopádně se dá v sobotu v pozdním odpoledni spáchat poměrně pěkný večírek… takový bezprostřední, neplánovaný. Tak všichni, kdo můžete, přijďte!

Prosím kdo se hodlá přihlásit, zkuste předběžně poslat mail. Nejlépe i s lodí a registračním číslem. Tím pádem už budete na přihlášce a bude stačit se jen podepsat. Nebo se alespoň registrujte přes Facebook. Máme vypsání, směrnice a už nachystané přihlášky. Nachystejte si za dospělého dvě, za mládežníka jednu stovku.